אם אתם כמוני ולא יכולים בלי עוגה ליד הכוס קפה של שבת בבוקר, הגעתם למקום הנכון. האמת היא, שגם אם אתם חובבי בישול ואפייה או פשוט הנכדים של סבתא ורוצים לעבוד על הכישורים שגם ככה ניחנתם בהם, הגעתם למקום הנכון. אם להודות על האמת, גם אם אתם קונדיטורים מדופלמים שצריכים לקדם עוד קצת את הכישורים המקצועיים שלהם ולרכוש ידע חדש או נוסף שכולל שיטות עבודה שונות ומתקדמות, הגעתם למקום הנכון.
התמונה נלקחה מאתר הקמפוס הקולינרי - ע"מ קורסי קונדיטוריה
בעולם התחרותי של היום גם אם אתם קונדיטורים שעברו קורסים או הכשרות מקצועיות, כדי להיות מסוגלים להוביל בשוק הקולינריה בישראל ולהתברג לתפקידים משמעותיים ולעמדות מפתח במקומות עבודה נחשבים - אתם חייבים להתעדכן כל הזמן ולרכוש עוד ועוד כלים תיאורטיים ומעשיים שייבדלו אתכם ממתחרים, "יקפיצו" אתכם מבחינה אישית ומקצועית ויהפכו אתכם למומחים של ממש בתחום.
תעשיית הקולינריה בישראל כל הזמן מתפתחת ומשתכללת, ובהתאם נפתחים יותר ויותר מוסדות לימוד, בתי ספר וקמפוסים מקצועיים המציעים מגוון רחב של קורסים ייעודיים לבישול וקורסי קונדיטוריה למתחילים ולמתקדמים. קורסים של בישול וקונדיטוריה יאפשרו לכם לפתח קריירה במקצוע נחשק ומתקתק במיוחד, שיקרב אליכם את המשפחה שתמיד תרצה לאכול מהמטבח שלכם וחברים שיתחננו שתבשלו ותאפו עבורם. הקורסים המגוונים יאפשרו לכם לרכוש ידע חדש ומיומנויות נוספות או להעשיר את הידע הקיים שלכם, להיחשף לשיטות עבודה שלא הכרתם ולהפוך להיות מקצועיים אפילו יותר.
תוכלו ללמוד בקורסים של קונדיטוריה על קישוט עוגות, הכנת מאפים, עוגות בחושות, עקרונות יסוד בעולם האפייה, קריאה וניתוח נכון של מתכונים, הכנת בצקים מסוגים שונים, מילויים מגוונים וטעימים להפליא, פחזניות בסגנונות מתקדמים יותר או פחות, להכין מרנגים או מקרונים, ללמוד יותר על פרקטיקות שימושיות עם סוכר או על טכניקות לעבודה עם בצקים שיעזרו לכם בהכנת בגטים, חלות, לחמים, בייגלים ושאר מאפים (מתוקים או מלוחים), הכנת תוספות, קישים ועוגיות, בורקסים, בריושים, בצק עלים, בצק שמרים מסורתי, שיטות קיפול שונות, קרם ברולה, קרם מסקרפונה ועוד ועוד ועוד. עולם האפייה והקונדיטוריה הוא עולם ומלואו. קורסים מסוימים וייעודיים לכך בקונדיטוריה יכולים אפילו ללמד אתכם יותר על עולם השוקולדים – להכיר סוגים שונים של שוקולדים, את המרכיבים שלהם, לשלב אותם נכון באפייה, להכין פרלינים ומגוון מנות פטיפור. נשמע טעים לא? אין לכם מה לחשוב על זה ולחכות לזמן המתאים. פשוט חפשו קורס ולכו על זה.
תעשיית הקולינריה בישראל כל הזמן מתפתחת ומשתכללת, ובהתאם נפתחים יותר ויותר מוסדות לימוד, בתי ספר וקמפוסים מקצועיים המציעים מגוון רחב של קורסים ייעודיים לבישול וקורסי קונדיטוריה למתחילים ולמתקדמים. קורסים של בישול וקונדיטוריה יאפשרו לכם לפתח קריירה במקצוע נחשק ומתקתק במיוחד, שיקרב אליכם את המשפחה שתמיד תרצה לאכול מהמטבח שלכם וחברים שיתחננו שתבשלו ותאפו עבורם. הקורסים המגוונים יאפשרו לכם לרכוש ידע חדש ומיומנויות נוספות או להעשיר את הידע הקיים שלכם, להיחשף לשיטות עבודה שלא הכרתם ולהפוך להיות מקצועיים אפילו יותר.
תוכלו ללמוד בקורסים של קונדיטוריה על קישוט עוגות, הכנת מאפים, עוגות בחושות, עקרונות יסוד בעולם האפייה, קריאה וניתוח נכון של מתכונים, הכנת בצקים מסוגים שונים, מילויים מגוונים וטעימים להפליא, פחזניות בסגנונות מתקדמים יותר או פחות, להכין מרנגים או מקרונים, ללמוד יותר על פרקטיקות שימושיות עם סוכר או על טכניקות לעבודה עם בצקים שיעזרו לכם בהכנת בגטים, חלות, לחמים, בייגלים ושאר מאפים (מתוקים או מלוחים), הכנת תוספות, קישים ועוגיות, בורקסים, בריושים, בצק עלים, בצק שמרים מסורתי, שיטות קיפול שונות, קרם ברולה, קרם מסקרפונה ועוד ועוד ועוד. עולם האפייה והקונדיטוריה הוא עולם ומלואו. קורסים מסוימים וייעודיים לכך בקונדיטוריה יכולים אפילו ללמד אתכם יותר על עולם השוקולדים – להכיר סוגים שונים של שוקולדים, את המרכיבים שלהם, לשלב אותם נכון באפייה, להכין פרלינים ומגוון מנות פטיפור. נשמע טעים לא? אין לכם מה לחשוב על זה ולחכות לזמן המתאים. פשוט חפשו קורס ולכו על זה.

תגובות
הוסף רשומת תגובה