דילוג לתוכן הראשי

מאמר למעוניינים לרכוש ידע פרקטי בתחום הקונדיטוריה

אם אתם כמוני ולא יכולים בלי עוגה ליד הכוס קפה של שבת בבוקר, הגעתם למקום הנכון. האמת היא, שגם אם אתם חובבי בישול ואפייה או פשוט הנכדים של סבתא ורוצים לעבוד על הכישורים שגם ככה ניחנתם בהם, הגעתם למקום הנכון. אם להודות על האמת, גם אם אתם קונדיטורים מדופלמים שצריכים לקדם עוד קצת את הכישורים המקצועיים שלהם ולרכוש ידע חדש או נוסף שכולל שיטות עבודה שונות ומתקדמות, הגעתם למקום הנכון.


התמונה נלקחה מאתר הקמפוס הקולינרי - ע"מ קורסי קונדיטוריה

בעולם התחרותי של היום גם אם אתם קונדיטורים שעברו קורסים או הכשרות מקצועיות, כדי להיות מסוגלים להוביל בשוק הקולינריה בישראל ולהתברג לתפקידים משמעותיים ולעמדות מפתח במקומות עבודה נחשבים - אתם חייבים להתעדכן כל הזמן ולרכוש עוד ועוד כלים תיאורטיים ומעשיים שייבדלו אתכם ממתחרים, "יקפיצו" אתכם מבחינה אישית ומקצועית ויהפכו אתכם למומחים של ממש בתחום.


תעשיית הקולינריה בישראל כל הזמן מתפתחת ומשתכללת, ובהתאם נפתחים יותר ויותר מוסדות לימוד, בתי ספר וקמפוסים מקצועיים המציעים מגוון רחב של קורסים ייעודיים לבישול וקורסי קונדיטוריה למתחילים ולמתקדמים. קורסים של בישול וקונדיטוריה יאפשרו לכם לפתח קריירה במקצוע נחשק ומתקתק במיוחד, שיקרב אליכם את המשפחה שתמיד תרצה לאכול מהמטבח שלכם וחברים שיתחננו שתבשלו ותאפו עבורם. הקורסים המגוונים יאפשרו לכם לרכוש ידע חדש ומיומנויות נוספות או להעשיר את הידע הקיים שלכם, להיחשף לשיטות עבודה שלא הכרתם ולהפוך להיות מקצועיים אפילו יותר.


תוכלו ללמוד בקורסים של קונדיטוריה על קישוט עוגות, הכנת מאפים, עוגות בחושות, עקרונות יסוד בעולם האפייה, קריאה וניתוח נכון של מתכונים, הכנת בצקים מסוגים שונים, מילויים מגוונים וטעימים להפליא, פחזניות בסגנונות מתקדמים יותר או פחות, להכין מרנגים או מקרונים, ללמוד יותר על פרקטיקות שימושיות עם סוכר או על טכניקות לעבודה עם בצקים שיעזרו לכם בהכנת בגטים, חלות, לחמים, בייגלים ושאר מאפים (מתוקים או מלוחים), הכנת תוספות, קישים ועוגיות, בורקסים, בריושים, בצק עלים, בצק שמרים מסורתי, שיטות קיפול שונות, קרם ברולה, קרם מסקרפונה ועוד ועוד ועוד. עולם האפייה והקונדיטוריה הוא עולם ומלואו. קורסים מסוימים וייעודיים לכך בקונדיטוריה יכולים אפילו ללמד אתכם יותר על עולם השוקולדים – להכיר סוגים שונים של שוקולדים, את המרכיבים שלהם, לשלב אותם נכון באפייה, להכין פרלינים ומגוון מנות פטיפור. נשמע טעים לא? אין לכם מה לחשוב על זה ולחכות לזמן המתאים. פשוט חפשו קורס ולכו על זה.

תגובות

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *

חפשו גם בויקיפדיה

תוצאות חיפוש

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסע הטעמים סיור במטבח תאילנדי, איטלקי ומקסיקני

עולם המטבח הבינלאומי הוא כור היתוך של טעמים, טכניקות ומרכיבים שהתפתחו במשך מאות שנים על פני תרבויות שונות. חקר המטבחים הללו פותח צוהר אל ההיסטוריה, הגיאוגרפיה והמנהגים החברתיים של המדינות שבהן מקורם, ומספק חוויה חושית ותרבותית. בואו ונעשה סיור מרתק בין שלושה מאכלים בינלאומיים פופולריים: תאילנדי, איטלקי ומקסיקני, כל אחד ייחודי בדרכו שלו. מטבח תאילנדי: תערובת לוהטת של טעמים המטבח התאילנדי הוא 'פיוז'ן' נפיץ של טעמים מתוקים, חמוצים, מלוחים וחריפים המשתלבים בהרמוניה בכל מנה. עשבי תיבול ותבלינים נועזים כמו עשב לימון, גלנגל, קפיר ליים ופלפל צ'ילי מוסיפים עומק לכל ביס, בעוד שהשימוש בחלב קוקוס ורוטב דגים מספק את הטעם אוממי שהוא תאילנדי מובהק. מעקב אחר המקורות וההשפעות ניתן לייחס את מקורות המטבח התאילנדי להשפעות ההודיות, הסיניות והאירופאיות שעיצבו אותו במשך מאות שנים. הקשר ההודי ניכר בשימוש בתבלינים ובקארי, בעוד שטכניקות כמו מוקפץ המשמשות בבישול הסיני עשו את דרכן למטבח התאילנדי. הסוחרים אירופאים הכניסו לאזור תפוחי אדמה וצ'ילי, וניתן לייחס את השימוש בעשבי תיבול טריים למנהגים ...

קורס קונדיטוריה אומנות המאפה, פנקו את החושים שלכם בהכנת מאפים מיוחדים

האם אתם מוכנים לצאת להרפתקה קולינרית שתפתה את בלוטות הטעם שלכם ותצית את התשוקה שלכם לקינוחים? הצצה לעולם הקסום של ייצור מאפים. בין אם אתם חולמים על יצירת קרואסונים עדינים, פשטידות מתקלפות או עוגות מורכבות, קורס קונדיטוריה יכול להיות השער שלכם לגילוי הסודות של צורת האמנות המענגת הזו. הצטרפו אלינו כשאנו מתעמקים בתחום המרתק של המאפים, בוחנים את ההנאות והתגמולים שמחכים לאלה שיבחרו לצאת למסע המענג הזה. אומנות הכנת המאפים המאפה, עם המרקמים העדינים, הצבעים התוססים והעיצובים המורכבים שלו, כבשו זה מכבר את לבם וחכיהם של חובבי אוכל ברחבי העולם. משכבות החמאתיות של קרואסון אפוי בצורה מושלמת ועד החלקה הקטיפתית של קרם ברולה קלאסי, כל ביס הוא תענוג חושי. אומנות הכנת המאפים היא שילוב של דיוק מדעי וכשרון אמנותי, כאשר כל מרכיב וטכניקה ממלאים תפקיד מכריע. זהו ממלכה קסומה שבה חמאה, קמח, סוכר וביצים הופכים ליצירות מעוררות תיאבון. על ידי הרשמה לקורס קונדיטוריה, אתם יכולים לחשוף את הסודות מאחורי הפינוקים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולפתח את הכישורים ליצור יצירות מופת קולינריות משלכם. רוצים גישה להמון מתכונים ...

שף בריאות ויועצי תזונה

בשנים האחרונות גובר הדגש על תזונה ואורח חיים בריא. כתוצאה מכך, הביקוש לשף בריאות ויועצי תזונה גדל משמעותית. אנשי מקצוע אלה עובדים עם יחידים וארגונים כדי ליצור ארוחות מזינות וטעימות המקדמות בריאות ורווחה. במאמר זה נחקור את התפקידים והאחריות של שפים בריאות ויועצי תזונה, כמו גם את חשיבותם בקידום חיים בריאים. שפים תזונתיים  שפים כאלה הם אנשי מקצוע קולינריים המתמחים ביצירת ארוחות בריאות ומזינות. הם עובדים עם יחידים, משפחות וארגונים כדי לפתח תוכניות ארוחות מותאמות אישית העונות על הצרכים והיעדים התזונתיים הספציפיים שלהם. הם משתמשים בידע שלהם בתזונה, מרכיבים וטכניקות בישול כדי ליצור ארוחות טעימות ומשביעות שגם טובות לגוף ולנפש כאחר. אחת מהאחריות העיקריות של אותם השפים היא ליצור תפריט תזונה מאוזנת עבור עבור אנשים שזקוקים. זה דורש הבנה מעמיקה של הצרכים התזונתיים של האדם או הארגון איתו הם עובדים. בנוסף, הם חייבים גם להיות בקיאים בהגבלות והעדפות תזונתיות שונות, כגון תזונה נטולת גלוטן, צמחונית וטבעונית. השפים עובדים בשיתוף פעולה הדוק עם לקוחותיהם כדי להבין את המטרות והיעדים שלהם. זה עשוי לכלול ...