מטעמים מיוחדים, מנות מופלאות, סלטים מרעננים, בשרים עשירים או ממתקים וקינוחים מתוקים הם הדבר הראשון שעולה לנו לראש כשאנחנו חושבים על אירועים משפחתיים חגים או על ארוחות עם חברים. בין אם מדובר בארוחת שבת או ארוחות לחגים, בין אם הנכד שלכם בדיוק הגיע לגיל בר מצווה או הנכדה הגיע לגיל בת מצווה ואתם רוצים לציין את האירוע באירוח של משפחה וחברים כולנו יודעים – אין חגיגה בלי ארוחה מפנקת.

קורס בישול של הקמפוס הקולינרי בירושלים הוא הדרך שלכם להפוך את התשוקה שיש לכם לאוכל למיומנות של ממש. הקורס מציע צוות מקצועי לצד אביזרים מתקדמים שיכשירו אתכם בהכנת מתכונים, מנות ומטעמים פופולריים. בקורס לא רק תקבלו את ההזדמנות ללמוד את מיומנות הבישול, אלא תוכלו גם להקים עסק משלכם. הקורס יאפשר לכם לפתוח מסעדה משלכם או חברת קייטרינג, או לחלופין בסיומו תוכלו לגשת כמועמדים לעבודה במסעדות, בבתי קפה ובבתי מלון.
יש כאלה שטוענים שהסוד לחיים מאושרים ומלאי סיפוק הוא בטן מלאה בכל טוב.
הקמפוס הקולינרי צבר ניסיון של שנים וממשיך להתעדכן ולהתאים את עצמו למגמות הבישול בחדשניות שמגיעות לישראל מרחבי העולם. הקמפוס הקולינרי בירושלים מוביל רחש לעצמו מוניטין מצוין ככל שהדבר נוגע למסירות צוות המרצים, לחוויית הלימוד המקצועית ולידע שהסטודנטים רוכשים לצד לארגז הכלים שאיתו הם יוצאים לעולם התעסוקה בדרך להפיכתם למקצוענים בתחום הקולינריה.
בית הספר מלמד את הסטודנטים על שילוב של טכניקות עכשוויות ממטבחים שונים ברחבי העולם לצד שיטות הבישול הקלאסיות מהמטבח המערבי, האסייתי, האיטלקי או הצרפתי. תכנית הלימודים כוללת לימוד תיאורטי ולימוד פרקטי של שיטות עבודה מורכבות, לצד הכרת חומרי הגלם. מסלולי הלימוד וההכשרה שלנו כוללים קורס אמנות הבשר, קורס פרופשיונל שף, בישול גורמה, בישול בריא ועוד. הקורס שלנו מתאים לכל אחד ולכל אחת.

קורס בישול של הקמפוס הקולינרי בירושלים הוא הדרך שלכם להפוך את התשוקה שיש לכם לאוכל למיומנות של ממש. הקורס מציע צוות מקצועי לצד אביזרים מתקדמים שיכשירו אתכם בהכנת מתכונים, מנות ומטעמים פופולריים. בקורס לא רק תקבלו את ההזדמנות ללמוד את מיומנות הבישול, אלא תוכלו גם להקים עסק משלכם. הקורס יאפשר לכם לפתוח מסעדה משלכם או חברת קייטרינג, או לחלופין בסיומו תוכלו לגשת כמועמדים לעבודה במסעדות, בבתי קפה ובבתי מלון.
שאלה: למה ללמוד בישול?
קיימים יתרונות רבים בלדעת לבשל באופן עצמי. ניחוחות הבישול או האפייה שממלאים את הבית יכולים לשפר את מצב הרוח שלנו ולהשפיע על הבריאות הנפשית שלנו ושל בני המשפחה שלנו. לימוד של בישול באופן עצמאי מאפשר לנו להתגאות במה שאנחנו עושים, להפתיע את הקרובים שלנו עם מנות טעימות וארוחות מלאות כל טוב.יש כאלה שטוענים שהסוד לחיים מאושרים ומלאי סיפוק הוא בטן מלאה בכל טוב.
הקמפוס הקולינרי צבר ניסיון של שנים וממשיך להתעדכן ולהתאים את עצמו למגמות הבישול בחדשניות שמגיעות לישראל מרחבי העולם. הקמפוס הקולינרי בירושלים מוביל רחש לעצמו מוניטין מצוין ככל שהדבר נוגע למסירות צוות המרצים, לחוויית הלימוד המקצועית ולידע שהסטודנטים רוכשים לצד לארגז הכלים שאיתו הם יוצאים לעולם התעסוקה בדרך להפיכתם למקצוענים בתחום הקולינריה.
בית הספר מלמד את הסטודנטים על שילוב של טכניקות עכשוויות ממטבחים שונים ברחבי העולם לצד שיטות הבישול הקלאסיות מהמטבח המערבי, האסייתי, האיטלקי או הצרפתי. תכנית הלימודים כוללת לימוד תיאורטי ולימוד פרקטי של שיטות עבודה מורכבות, לצד הכרת חומרי הגלם. מסלולי הלימוד וההכשרה שלנו כוללים קורס אמנות הבשר, קורס פרופשיונל שף, בישול גורמה, בישול בריא ועוד. הקורס שלנו מתאים לכל אחד ולכל אחת.
תגובות