דילוג לתוכן הראשי

קורס בישול

מטעמים מיוחדים, מנות מופלאות, סלטים מרעננים, בשרים עשירים או ממתקים וקינוחים מתוקים הם הדבר הראשון שעולה לנו לראש כשאנחנו חושבים על אירועים משפחתיים חגים או על ארוחות עם חברים. בין אם מדובר בארוחת שבת או ארוחות לחגים, בין אם הנכד שלכם בדיוק הגיע לגיל בר מצווה או הנכדה הגיע לגיל בת מצווה ואתם רוצים לציין את האירוע באירוח של משפחה וחברים כולנו יודעים – אין חגיגה בלי ארוחה מפנקת.



קורס בישול של הקמפוס הקולינרי בירושלים הוא הדרך שלכם להפוך את התשוקה שיש לכם לאוכל למיומנות של ממש. הקורס מציע צוות מקצועי לצד אביזרים מתקדמים שיכשירו אתכם בהכנת מתכונים, מנות ומטעמים פופולריים. בקורס לא רק תקבלו את ההזדמנות ללמוד את מיומנות הבישול, אלא תוכלו גם להקים עסק משלכם. הקורס יאפשר לכם לפתוח מסעדה משלכם או חברת קייטרינג, או לחלופין בסיומו תוכלו לגשת כמועמדים לעבודה במסעדות, בבתי קפה ובבתי מלון.

שאלה: למה ללמוד בישול?

קיימים יתרונות רבים בלדעת לבשל באופן עצמי. ניחוחות הבישול או האפייה שממלאים את הבית יכולים לשפר את מצב הרוח שלנו ולהשפיע על הבריאות הנפשית שלנו ושל בני המשפחה שלנו. לימוד של בישול באופן עצמאי מאפשר לנו להתגאות במה שאנחנו עושים, להפתיע את הקרובים שלנו עם מנות טעימות וארוחות מלאות כל טוב.

יש כאלה שטוענים שהסוד לחיים מאושרים ומלאי סיפוק הוא בטן מלאה בכל טוב.

הקמפוס הקולינרי צבר ניסיון של שנים וממשיך להתעדכן ולהתאים את עצמו למגמות הבישול בחדשניות שמגיעות לישראל מרחבי העולם. הקמפוס הקולינרי בירושלים מוביל רחש לעצמו מוניטין מצוין ככל שהדבר נוגע למסירות צוות המרצים, לחוויית הלימוד המקצועית ולידע שהסטודנטים רוכשים לצד לארגז הכלים שאיתו הם יוצאים לעולם התעסוקה בדרך להפיכתם למקצוענים בתחום הקולינריה.


בית הספר מלמד את הסטודנטים על שילוב של טכניקות עכשוויות ממטבחים שונים ברחבי העולם לצד שיטות הבישול הקלאסיות מהמטבח המערבי, האסייתי, האיטלקי או הצרפתי. תכנית הלימודים כוללת לימוד תיאורטי ולימוד פרקטי של שיטות עבודה מורכבות, לצד הכרת חומרי הגלם. מסלולי הלימוד וההכשרה שלנו כוללים קורס אמנות הבשר, קורס פרופשיונל שף, בישול גורמה, בישול בריא ועוד. הקורס שלנו מתאים לכל אחד ולכל אחת.

מתאים לכל אחד ולכל אחת?

נכון, לא כולנו נולדים עם כישרון טבעי לבישול ולא לכולנו הייתה סבתא מרוקאית או צרפתייה ללמוד ממנה על יסודות הבישול, אבל כישראלים האהבה שלנו לאוכל חובקת עולם. הקורסים השונים שהקמפוס הקולינרי בירושלים מציע יגרמו לכם להתנסות בהכנה של מתכונים מתרבויות שונות ובמנות בניחוחות ובטעמים שיגרמו לחך שלכם להתרגש. הקורסים מתאימים לכל מי שמעוניין ללמוד ולא נדרש ניסיון קודם או ידע בתחום. צוות המרצים שלנו יעזור וייעץ לכם למצוא את הקול שלכם במטבח ויאפשר לכם לגלות מחדש את עולם הבישול ככזה שיסב לכם הרבה הנאה ונחת. אתם תגלו פתאום שלבשל זה כיף גדול, אתם תיהנו לבשל והמשפחה שלכם תיהנה לטעום מהמאכלים המדהימים והמשובחים שתכינו להם. אז למה אתם מחכים?

תגובות

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *

חפשו גם בויקיפדיה

תוצאות חיפוש

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסע הטעמים סיור במטבח תאילנדי, איטלקי ומקסיקני

עולם המטבח הבינלאומי הוא כור היתוך של טעמים, טכניקות ומרכיבים שהתפתחו במשך מאות שנים על פני תרבויות שונות. חקר המטבחים הללו פותח צוהר אל ההיסטוריה, הגיאוגרפיה והמנהגים החברתיים של המדינות שבהן מקורם, ומספק חוויה חושית ותרבותית. בואו ונעשה סיור מרתק בין שלושה מאכלים בינלאומיים פופולריים: תאילנדי, איטלקי ומקסיקני, כל אחד ייחודי בדרכו שלו. מטבח תאילנדי: תערובת לוהטת של טעמים המטבח התאילנדי הוא 'פיוז'ן' נפיץ של טעמים מתוקים, חמוצים, מלוחים וחריפים המשתלבים בהרמוניה בכל מנה. עשבי תיבול ותבלינים נועזים כמו עשב לימון, גלנגל, קפיר ליים ופלפל צ'ילי מוסיפים עומק לכל ביס, בעוד שהשימוש בחלב קוקוס ורוטב דגים מספק את הטעם אוממי שהוא תאילנדי מובהק. מעקב אחר המקורות וההשפעות ניתן לייחס את מקורות המטבח התאילנדי להשפעות ההודיות, הסיניות והאירופאיות שעיצבו אותו במשך מאות שנים. הקשר ההודי ניכר בשימוש בתבלינים ובקארי, בעוד שטכניקות כמו מוקפץ המשמשות בבישול הסיני עשו את דרכן למטבח התאילנדי. הסוחרים אירופאים הכניסו לאזור תפוחי אדמה וצ'ילי, וניתן לייחס את השימוש בעשבי תיבול טריים למנהגים ...

קורס קונדיטוריה אומנות המאפה, פנקו את החושים שלכם בהכנת מאפים מיוחדים

האם אתם מוכנים לצאת להרפתקה קולינרית שתפתה את בלוטות הטעם שלכם ותצית את התשוקה שלכם לקינוחים? הצצה לעולם הקסום של ייצור מאפים. בין אם אתם חולמים על יצירת קרואסונים עדינים, פשטידות מתקלפות או עוגות מורכבות, קורס קונדיטוריה יכול להיות השער שלכם לגילוי הסודות של צורת האמנות המענגת הזו. הצטרפו אלינו כשאנו מתעמקים בתחום המרתק של המאפים, בוחנים את ההנאות והתגמולים שמחכים לאלה שיבחרו לצאת למסע המענג הזה. אומנות הכנת המאפים המאפה, עם המרקמים העדינים, הצבעים התוססים והעיצובים המורכבים שלו, כבשו זה מכבר את לבם וחכיהם של חובבי אוכל ברחבי העולם. משכבות החמאתיות של קרואסון אפוי בצורה מושלמת ועד החלקה הקטיפתית של קרם ברולה קלאסי, כל ביס הוא תענוג חושי. אומנות הכנת המאפים היא שילוב של דיוק מדעי וכשרון אמנותי, כאשר כל מרכיב וטכניקה ממלאים תפקיד מכריע. זהו ממלכה קסומה שבה חמאה, קמח, סוכר וביצים הופכים ליצירות מעוררות תיאבון. על ידי הרשמה לקורס קונדיטוריה, אתם יכולים לחשוף את הסודות מאחורי הפינוקים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולפתח את הכישורים ליצור יצירות מופת קולינריות משלכם. רוצים גישה להמון מתכונים ...

שף בריאות ויועצי תזונה

בשנים האחרונות גובר הדגש על תזונה ואורח חיים בריא. כתוצאה מכך, הביקוש לשף בריאות ויועצי תזונה גדל משמעותית. אנשי מקצוע אלה עובדים עם יחידים וארגונים כדי ליצור ארוחות מזינות וטעימות המקדמות בריאות ורווחה. במאמר זה נחקור את התפקידים והאחריות של שפים בריאות ויועצי תזונה, כמו גם את חשיבותם בקידום חיים בריאים. שפים תזונתיים  שפים כאלה הם אנשי מקצוע קולינריים המתמחים ביצירת ארוחות בריאות ומזינות. הם עובדים עם יחידים, משפחות וארגונים כדי לפתח תוכניות ארוחות מותאמות אישית העונות על הצרכים והיעדים התזונתיים הספציפיים שלהם. הם משתמשים בידע שלהם בתזונה, מרכיבים וטכניקות בישול כדי ליצור ארוחות טעימות ומשביעות שגם טובות לגוף ולנפש כאחר. אחת מהאחריות העיקריות של אותם השפים היא ליצור תפריט תזונה מאוזנת עבור עבור אנשים שזקוקים. זה דורש הבנה מעמיקה של הצרכים התזונתיים של האדם או הארגון איתו הם עובדים. בנוסף, הם חייבים גם להיות בקיאים בהגבלות והעדפות תזונתיות שונות, כגון תזונה נטולת גלוטן, צמחונית וטבעונית. השפים עובדים בשיתוף פעולה הדוק עם לקוחותיהם כדי להבין את המטרות והיעדים שלהם. זה עשוי לכלול ...