דילוג לתוכן הראשי

קורס בישול בקמפוס הקולינרי

 המטבח הוא הלב של הבית, מקום שבו מתאספים ביחד - בני משפחה וחברים, משוחחים, חולקים את הסיפורים שלהם ומתעדכנים במה שחדש. למקום הנהדר הזה יש כל כך הרבה מה להציע ועדיין, הרבה אנשים מקבלים כאב ראש וממש חוששים כשהם נכנסים לתוכו, וישר מרגישים חוסר ביטחון או חוסר נוחות.



החדשות הטובות הן שיש לכך מרפא! כל שעליכם לעשות הוא להירשם ל- קורס בישול בירושלים ב"קמפוס הקולינרי" ולהתחיל מאפס – פשוט ללמוד כיצד להכין מתכונים ותבשילים מעולים וטעימים במיוחד מכל הסוגים ומכל המטבחים. כשתסיימו את הקורס שלנו תוכלו לבשל, לאפות, לקשט ולהגיש תבשילים סופר טעימים בקלות כזו שתתקשו להבין למה לקח לכם כל כך הרבה זמן לעשות את הצעד הזה.

התשוקה לאוכל מחברת אנשים

משהו מופלא קורה כשאנשים מגילאים ומרקעים שונים לחלוטין נפגשים כדי ללמוד יחד כיצד להכין אוכל טעים במיוחד. הם נעשים נוכחים, מקורקעים, אסופים וממוקדי מטרה כשהם משתמשים בסכין מעולה וחדה במיוחד בפעם הראשונה או טועמים רוטב שהוכן עבורם במיוחד כדי שידעו בדיוק מה צריך כדי להכין את הרוטב המושלם.

הסינרגיה הזו שבין אנשים שונים עם תשוקה משותפת לאוכל מעולה, הופכת את קורס הבישול שלנו לחוויה מיוחדת במינה. לכן אין פלא שעוד ועוד אנשים מצטרפים אלינו כדי לצלול אל תוך מסע תרבותי עשיר ומגוון, עם מתכונים מכל רחבי העולם והסיפורים המרתקים שעומדים מאחוריהם.

 

כל המאכלים – כל מטבחים

עם צוות מיומן ומקצועי שהוא כמו משפחה תעברו הכשרה מקצועית מובילה ברמה בינלאומית. אנחנו ניקח אתכם יד ביד ונלמד אתכם לבשל מטעמים שלא חלמתם מעולם שתדעו כיצד להכין. אנחנו נספק עבורכם את כל הכלים שיידרשו לכם על מנת שתהפכו למקצוענים בתחום. אנחנו נדריך אתכם בדיוק אילו כלים יהיו הטובים ביותר עבורכם לכל סוג של בישול ונחשוף אתכם לכל סוגי המטבחים והמטעמים שהם מביאים איתם. בקורס תלמדו כיצד להכין הכל – מאכלים אסיאתיים מורכבים ונפלאים מהמזרח הרחוק, פסטות, פיצות ומאפים מהמטבח האיטלקי, מבחר של קדירות בשר מפנקות בבישול ארוך מהמטבחים האותנטיים המסורתיים ועוד.

'הקמפוס הקולינרי' הוא בית הספר לבישול הגדול ביותר בירושלים והוא מציע לסטודנטים מכל הגילאים ובכל הרמות מגוון רחב של קורסים שיעזרו להם להתמקצע בעולם הקולינריה והקונדיטוריה.

קורס הבישול שלנו הוא רק חלק קטן מעולם התכנים אותם אנחנו מציעים לסטודנטים שמעוניינים ללמוד על המטבח במגוון מסלולים ובדרגות קושי שונות. הלימודים מתקיימים בקמפוס חדיש עם ציוד מתקדם וסביבה מאובזרת וצוות נפלא שעבר הכשרה מקצועית מובילה ברמה בינלאומית.

מבין התכנים הרבים אותם מציע "הקמפוס הקולינרי" תוכלו לבחור את אלה שהכי מדברים אליכם. מהר מאוד תרכשו ביטחון במטבח ואפילו תוכלו להפוך את התשוקה שלכם לאוכל למקצוע.

קורס הבישול ילמד אתכם איך להכין מתכונים שפשוט כיף להכין! תדעו יותר על טכניקות עדינות ומתוחכמות לעיטור וקישוט, תלמדו על כלים וציוד עזר, על קיצורי דרך ועל טיפים וטריקים שיהפכו את החיים שלכם לקלים יותר. אנחנו נקדיש מעט זמן גם ללימודים תיאורטיים ולאחר מכן נאפשר לכם לבצע התנסות מעשית, כך שכשתכנסו למטבח תכנסו אליו עם ביטחון ותדעו בדיוק מה עליכם לעשות. אצלנו תוכלו לצבור ידע ולהתנסות בהכנה של מתכונים עם צוות נפלא שידריך אתכם, יעורר בכם השראה וייתן לכם מרץ לנסות ולהעז.

תנסו?

תגובות

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *

חפשו גם בויקיפדיה

תוצאות חיפוש

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסע הטעמים סיור במטבח תאילנדי, איטלקי ומקסיקני

עולם המטבח הבינלאומי הוא כור היתוך של טעמים, טכניקות ומרכיבים שהתפתחו במשך מאות שנים על פני תרבויות שונות. חקר המטבחים הללו פותח צוהר אל ההיסטוריה, הגיאוגרפיה והמנהגים החברתיים של המדינות שבהן מקורם, ומספק חוויה חושית ותרבותית. בואו ונעשה סיור מרתק בין שלושה מאכלים בינלאומיים פופולריים: תאילנדי, איטלקי ומקסיקני, כל אחד ייחודי בדרכו שלו. מטבח תאילנדי: תערובת לוהטת של טעמים המטבח התאילנדי הוא 'פיוז'ן' נפיץ של טעמים מתוקים, חמוצים, מלוחים וחריפים המשתלבים בהרמוניה בכל מנה. עשבי תיבול ותבלינים נועזים כמו עשב לימון, גלנגל, קפיר ליים ופלפל צ'ילי מוסיפים עומק לכל ביס, בעוד שהשימוש בחלב קוקוס ורוטב דגים מספק את הטעם אוממי שהוא תאילנדי מובהק. מעקב אחר המקורות וההשפעות ניתן לייחס את מקורות המטבח התאילנדי להשפעות ההודיות, הסיניות והאירופאיות שעיצבו אותו במשך מאות שנים. הקשר ההודי ניכר בשימוש בתבלינים ובקארי, בעוד שטכניקות כמו מוקפץ המשמשות בבישול הסיני עשו את דרכן למטבח התאילנדי. הסוחרים אירופאים הכניסו לאזור תפוחי אדמה וצ'ילי, וניתן לייחס את השימוש בעשבי תיבול טריים למנהגים ...

קורס קונדיטוריה אומנות המאפה, פנקו את החושים שלכם בהכנת מאפים מיוחדים

האם אתם מוכנים לצאת להרפתקה קולינרית שתפתה את בלוטות הטעם שלכם ותצית את התשוקה שלכם לקינוחים? הצצה לעולם הקסום של ייצור מאפים. בין אם אתם חולמים על יצירת קרואסונים עדינים, פשטידות מתקלפות או עוגות מורכבות, קורס קונדיטוריה יכול להיות השער שלכם לגילוי הסודות של צורת האמנות המענגת הזו. הצטרפו אלינו כשאנו מתעמקים בתחום המרתק של המאפים, בוחנים את ההנאות והתגמולים שמחכים לאלה שיבחרו לצאת למסע המענג הזה. אומנות הכנת המאפים המאפה, עם המרקמים העדינים, הצבעים התוססים והעיצובים המורכבים שלו, כבשו זה מכבר את לבם וחכיהם של חובבי אוכל ברחבי העולם. משכבות החמאתיות של קרואסון אפוי בצורה מושלמת ועד החלקה הקטיפתית של קרם ברולה קלאסי, כל ביס הוא תענוג חושי. אומנות הכנת המאפים היא שילוב של דיוק מדעי וכשרון אמנותי, כאשר כל מרכיב וטכניקה ממלאים תפקיד מכריע. זהו ממלכה קסומה שבה חמאה, קמח, סוכר וביצים הופכים ליצירות מעוררות תיאבון. על ידי הרשמה לקורס קונדיטוריה, אתם יכולים לחשוף את הסודות מאחורי הפינוקים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולפתח את הכישורים ליצור יצירות מופת קולינריות משלכם. רוצים גישה להמון מתכונים ...

שף בריאות ויועצי תזונה

בשנים האחרונות גובר הדגש על תזונה ואורח חיים בריא. כתוצאה מכך, הביקוש לשף בריאות ויועצי תזונה גדל משמעותית. אנשי מקצוע אלה עובדים עם יחידים וארגונים כדי ליצור ארוחות מזינות וטעימות המקדמות בריאות ורווחה. במאמר זה נחקור את התפקידים והאחריות של שפים בריאות ויועצי תזונה, כמו גם את חשיבותם בקידום חיים בריאים. שפים תזונתיים  שפים כאלה הם אנשי מקצוע קולינריים המתמחים ביצירת ארוחות בריאות ומזינות. הם עובדים עם יחידים, משפחות וארגונים כדי לפתח תוכניות ארוחות מותאמות אישית העונות על הצרכים והיעדים התזונתיים הספציפיים שלהם. הם משתמשים בידע שלהם בתזונה, מרכיבים וטכניקות בישול כדי ליצור ארוחות טעימות ומשביעות שגם טובות לגוף ולנפש כאחר. אחת מהאחריות העיקריות של אותם השפים היא ליצור תפריט תזונה מאוזנת עבור עבור אנשים שזקוקים. זה דורש הבנה מעמיקה של הצרכים התזונתיים של האדם או הארגון איתו הם עובדים. בנוסף, הם חייבים גם להיות בקיאים בהגבלות והעדפות תזונתיות שונות, כגון תזונה נטולת גלוטן, צמחונית וטבעונית. השפים עובדים בשיתוף פעולה הדוק עם לקוחותיהם כדי להבין את המטרות והיעדים שלהם. זה עשוי לכלול ...