דילוג לתוכן הראשי

קורס בקמפוס הקולינרי

 אם תמיד חלמתם לאפות עוגות נימוחות ואווריריות, עוגיות פריכות ומאפים מתוקים או מלוחים בקלות ובמהירות, קורס קונדיטוריה של הקמפוס הקולינרי הוא בדיוק מה שאתם צריכים. אם עד היום השתדלתם להימנע ככל האפשר מלפתוח את המיקסר החדיש שקיבלתם לחתונה או שאתם לא אופים כי תמיד נדמה לכם שזה הרבה מעבר ליכולות שלכם - אתם טועים. אנחנו יכולים ללמוד ואנחנו נלמד אתכם כיצד לאפות כמו מקצוענים.

כולנו מכירים את ההרגשה הזו כי זה קרה לכולנו. פתחנו ספר מתכונים, בחרנו את העוגה המושלמת, עברנו על כל השלבים במדויק ועדיין העוגה לא התרוממה. החוויה הייתה כל כך קשה שבו בזמן הבטחתם לעצמכם שלא תנסו לאפות עוד, שאין שום טעם, שאתם כישלון מהלך במטבח ושלעולם לא תצליחו לאפות כמו שצריך. מאז, בכל פעם שביקשו מכם לאפות עוגה לאירוע מסוים נכנסתם לחרדה, מרטתם את כל השערות בראש עד שלבסוף החלטתם שהדרך הטובה ביותר שבה תוכלו להתמודד עם המטלה הבלתי אפשרית הזו היא פשוט לקנות עוגה בסופר.

אנחנו יודעים בדיוק איך אתם מרגישים, אנחנו מכירים את זה מקרוב, כולנו היינו שם בשלב כזה או אחר ועדיין, אין לנו צל של ספק שאתם יכולים וצריכים לנסות ולאפות שוב. לא משנה איזה סיבה תתנו לנו, אנחנו מאמינים שזו לא סיבה מספיק טובה כדי לוותר אלא להיפך - זו סיבה מצוינת להירשם לאחד או יותר מהקורסים שאנחנו מציעים לאפייה וקונדיטוריה.

לאפות כמו מקצוענים

עוגות ומאפים שנרכשו בחנות הם טובים אבל יש אופציה טובה אפילו יותר – לאפות בעצמכם! אין תחושה טובה יותר מאשר להכין מאפים ממרכיבים שרכשתם, שערבבתם ושהכנסתם לתנור שלכם בעצמכם. אין תחושה טובה יותר מהתחושה שבה הבית מתמלא בריח נפלא ומזמין של אפייה.

אפייה דורשת הכנת בצק או תערובת דומה בעלת מרקם שהוא בין נוזלי למוצק. מרכיבים אופייניים לאפייה הם בדרך כלל קמח, חמאה, סוכר, מים, חלב, מלח, ביצים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ושמרים. ההבדל בין המאפים תלוי בכמויות וביחסים – זהו, זה עד כדי כך פשוט.



הצטרפו אלינו ונלמד אתכם את כל מה שאנחנו יודעים. אתם תצאו מהקורס קונדיטוריה שלנו עם הידע, המיומנות, הכישורים והביטחון העצמי כדי ליצור מאפים, עוגות, עוגיות ומגוון פינוקים שתוכלו להתגאות בהם.

מה תלמדו בקורס

בקורס נלמד אתכם להכין עוגות ומאפים, לחמים מסוגים רבים, בריושים, חטיפים, פשטידות מתוקות, מאפים מלוחית, טארטים וקישים בסגנונות ובטעמים שונים, נלמד אתכם להכין עוגות קלאסיות ופופולריות ואפילו עוגות פטיסייר צרפתיות מתקדמות עם קישוטים ומילויים.

'הקמפוס הקולינרי' הוא בית הספר לבישול הגדול ביותר בירושלים, המציע לתלמידים בגילאים שונים מגוון רחב של קורסים בדרגות קושי שונות כדי להתמקצע בעולם הקולינריה והקונדיטוריה. קורס הקונדיטוריה שלנו הוא רק חלק קטן מעולם התכנים אותם אנחנו מציעים בלימודי בישול ואפייה מקצועיים ומתקדמים המתקיימים בקמפוס חדיש עם ציוד מתקדם וסביבה מאובזרת. צוות המורים המופלא שלנו ייקח אתכם יד ביד וייתן לכם הכשרה מקצועית מובילה ברמה בינלאומית. בקורס תלמדו הכל על אפייה כולל טכניקות עדינות ומתוחכמות לעיטור ולקישוט של עוגות, איזה כלים לקנות, קיצורי דרך, טיפים וטריקים שיהפכו את החיים שלכם לקלים יותר ואתכם למומחים באפייה.

לעוד מידע היכנסו לאתר culinarycampus.co.il

תגובות

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *

חפשו גם בויקיפדיה

תוצאות חיפוש

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסע הטעמים סיור במטבח תאילנדי, איטלקי ומקסיקני

עולם המטבח הבינלאומי הוא כור היתוך של טעמים, טכניקות ומרכיבים שהתפתחו במשך מאות שנים על פני תרבויות שונות. חקר המטבחים הללו פותח צוהר אל ההיסטוריה, הגיאוגרפיה והמנהגים החברתיים של המדינות שבהן מקורם, ומספק חוויה חושית ותרבותית. בואו ונעשה סיור מרתק בין שלושה מאכלים בינלאומיים פופולריים: תאילנדי, איטלקי ומקסיקני, כל אחד ייחודי בדרכו שלו. מטבח תאילנדי: תערובת לוהטת של טעמים המטבח התאילנדי הוא 'פיוז'ן' נפיץ של טעמים מתוקים, חמוצים, מלוחים וחריפים המשתלבים בהרמוניה בכל מנה. עשבי תיבול ותבלינים נועזים כמו עשב לימון, גלנגל, קפיר ליים ופלפל צ'ילי מוסיפים עומק לכל ביס, בעוד שהשימוש בחלב קוקוס ורוטב דגים מספק את הטעם אוממי שהוא תאילנדי מובהק. מעקב אחר המקורות וההשפעות ניתן לייחס את מקורות המטבח התאילנדי להשפעות ההודיות, הסיניות והאירופאיות שעיצבו אותו במשך מאות שנים. הקשר ההודי ניכר בשימוש בתבלינים ובקארי, בעוד שטכניקות כמו מוקפץ המשמשות בבישול הסיני עשו את דרכן למטבח התאילנדי. הסוחרים אירופאים הכניסו לאזור תפוחי אדמה וצ'ילי, וניתן לייחס את השימוש בעשבי תיבול טריים למנהגים ...

קורס קונדיטוריה אומנות המאפה, פנקו את החושים שלכם בהכנת מאפים מיוחדים

האם אתם מוכנים לצאת להרפתקה קולינרית שתפתה את בלוטות הטעם שלכם ותצית את התשוקה שלכם לקינוחים? הצצה לעולם הקסום של ייצור מאפים. בין אם אתם חולמים על יצירת קרואסונים עדינים, פשטידות מתקלפות או עוגות מורכבות, קורס קונדיטוריה יכול להיות השער שלכם לגילוי הסודות של צורת האמנות המענגת הזו. הצטרפו אלינו כשאנו מתעמקים בתחום המרתק של המאפים, בוחנים את ההנאות והתגמולים שמחכים לאלה שיבחרו לצאת למסע המענג הזה. אומנות הכנת המאפים המאפה, עם המרקמים העדינים, הצבעים התוססים והעיצובים המורכבים שלו, כבשו זה מכבר את לבם וחכיהם של חובבי אוכל ברחבי העולם. משכבות החמאתיות של קרואסון אפוי בצורה מושלמת ועד החלקה הקטיפתית של קרם ברולה קלאסי, כל ביס הוא תענוג חושי. אומנות הכנת המאפים היא שילוב של דיוק מדעי וכשרון אמנותי, כאשר כל מרכיב וטכניקה ממלאים תפקיד מכריע. זהו ממלכה קסומה שבה חמאה, קמח, סוכר וביצים הופכים ליצירות מעוררות תיאבון. על ידי הרשמה לקורס קונדיטוריה, אתם יכולים לחשוף את הסודות מאחורי הפינוקים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולפתח את הכישורים ליצור יצירות מופת קולינריות משלכם. רוצים גישה להמון מתכונים ...

שף בריאות ויועצי תזונה

בשנים האחרונות גובר הדגש על תזונה ואורח חיים בריא. כתוצאה מכך, הביקוש לשף בריאות ויועצי תזונה גדל משמעותית. אנשי מקצוע אלה עובדים עם יחידים וארגונים כדי ליצור ארוחות מזינות וטעימות המקדמות בריאות ורווחה. במאמר זה נחקור את התפקידים והאחריות של שפים בריאות ויועצי תזונה, כמו גם את חשיבותם בקידום חיים בריאים. שפים תזונתיים  שפים כאלה הם אנשי מקצוע קולינריים המתמחים ביצירת ארוחות בריאות ומזינות. הם עובדים עם יחידים, משפחות וארגונים כדי לפתח תוכניות ארוחות מותאמות אישית העונות על הצרכים והיעדים התזונתיים הספציפיים שלהם. הם משתמשים בידע שלהם בתזונה, מרכיבים וטכניקות בישול כדי ליצור ארוחות טעימות ומשביעות שגם טובות לגוף ולנפש כאחר. אחת מהאחריות העיקריות של אותם השפים היא ליצור תפריט תזונה מאוזנת עבור עבור אנשים שזקוקים. זה דורש הבנה מעמיקה של הצרכים התזונתיים של האדם או הארגון איתו הם עובדים. בנוסף, הם חייבים גם להיות בקיאים בהגבלות והעדפות תזונתיות שונות, כגון תזונה נטולת גלוטן, צמחונית וטבעונית. השפים עובדים בשיתוף פעולה הדוק עם לקוחותיהם כדי להבין את המטרות והיעדים שלהם. זה עשוי לכלול ...