אם תמיד חלמתם לאפות עוגות נימוחות ואווריריות, עוגיות פריכות ומאפים מתוקים או מלוחים בקלות ובמהירות, קורס קונדיטוריה של הקמפוס הקולינרי הוא בדיוק מה שאתם צריכים. אם עד היום השתדלתם להימנע ככל האפשר מלפתוח את המיקסר החדיש שקיבלתם לחתונה או שאתם לא אופים כי תמיד נדמה לכם שזה הרבה מעבר ליכולות שלכם - אתם טועים. אנחנו יכולים ללמוד ואנחנו נלמד אתכם כיצד לאפות כמו מקצוענים.
כולנו מכירים את ההרגשה הזו כי זה קרה לכולנו. פתחנו ספר מתכונים, בחרנו את העוגה המושלמת, עברנו על כל השלבים במדויק ועדיין העוגה לא התרוממה. החוויה הייתה כל כך קשה שבו בזמן הבטחתם לעצמכם שלא תנסו לאפות עוד, שאין שום טעם, שאתם כישלון מהלך במטבח ושלעולם לא תצליחו לאפות כמו שצריך. מאז, בכל פעם שביקשו מכם לאפות עוגה לאירוע מסוים נכנסתם לחרדה, מרטתם את כל השערות בראש עד שלבסוף החלטתם שהדרך הטובה ביותר שבה תוכלו להתמודד עם המטלה הבלתי אפשרית הזו היא פשוט לקנות עוגה בסופר.
אנחנו יודעים בדיוק איך אתם מרגישים, אנחנו מכירים את זה מקרוב, כולנו היינו שם בשלב כזה או אחר ועדיין, אין לנו צל של ספק שאתם יכולים וצריכים לנסות ולאפות שוב. לא משנה איזה סיבה תתנו לנו, אנחנו מאמינים שזו לא סיבה מספיק טובה כדי לוותר אלא להיפך - זו סיבה מצוינת להירשם לאחד או יותר מהקורסים שאנחנו מציעים לאפייה וקונדיטוריה.
לאפות כמו מקצוענים
עוגות ומאפים שנרכשו בחנות הם טובים אבל יש אופציה טובה אפילו יותר – לאפות בעצמכם! אין תחושה טובה יותר מאשר להכין מאפים ממרכיבים שרכשתם, שערבבתם ושהכנסתם לתנור שלכם בעצמכם. אין תחושה טובה יותר מהתחושה שבה הבית מתמלא בריח נפלא ומזמין של אפייה.
אפייה דורשת הכנת בצק או תערובת דומה בעלת מרקם שהוא בין נוזלי למוצק. מרכיבים אופייניים לאפייה הם בדרך כלל קמח, חמאה, סוכר, מים, חלב, מלח, ביצים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ושמרים. ההבדל בין המאפים תלוי בכמויות וביחסים – זהו, זה עד כדי כך פשוט.
הצטרפו אלינו ונלמד אתכם את כל מה שאנחנו יודעים. אתם תצאו מהקורס קונדיטוריה שלנו עם הידע, המיומנות, הכישורים והביטחון העצמי כדי ליצור מאפים, עוגות, עוגיות ומגוון פינוקים שתוכלו להתגאות בהם.
מה תלמדו בקורס
בקורס נלמד אתכם להכין עוגות ומאפים, לחמים מסוגים רבים, בריושים, חטיפים, פשטידות מתוקות, מאפים מלוחית, טארטים וקישים בסגנונות ובטעמים שונים, נלמד אתכם להכין עוגות קלאסיות ופופולריות ואפילו עוגות פטיסייר צרפתיות מתקדמות עם קישוטים ומילויים.
'הקמפוס הקולינרי' הוא בית הספר לבישול הגדול ביותר בירושלים, המציע לתלמידים בגילאים שונים מגוון רחב של קורסים בדרגות קושי שונות כדי להתמקצע בעולם הקולינריה והקונדיטוריה. קורס הקונדיטוריה שלנו הוא רק חלק קטן מעולם התכנים אותם אנחנו מציעים בלימודי בישול ואפייה מקצועיים ומתקדמים המתקיימים בקמפוס חדיש עם ציוד מתקדם וסביבה מאובזרת. צוות המורים המופלא שלנו ייקח אתכם יד ביד וייתן לכם הכשרה מקצועית מובילה ברמה בינלאומית. בקורס תלמדו הכל על אפייה כולל טכניקות עדינות ומתוחכמות לעיטור ולקישוט של עוגות, איזה כלים לקנות, קיצורי דרך, טיפים וטריקים שיהפכו את החיים שלכם לקלים יותר ואתכם למומחים באפייה.
לעוד מידע היכנסו לאתר culinarycampus.co.il

תגובות